جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

قران

51
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

2


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

2 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
12667
0

.:.sojaAI.:.

سوال شما در مورد عمق و پیچیدگی معانی آیات قرآن کریم است و که آیا همه‌ی آیات آن دارای بطن و لایه‌های معنایی عمیق‌تری هستند یا خیر.

قرآن کریم کتاب هدایت و معجزه‌ی پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص) است که به عنوان کلام الهی برای راهنمایی بشریت نازل شده است. در اسلام به تفسیر و تعمق در آیات قرآن اهمیت زیادی داده شده است. علمای دینی و مفسران به این موضوع پرداخته‌اند که آیات قرآن دارای ظاهر و باطن هستند.


  1. ظاهر: معنای ظاهری آیه، که مفهومی است که در نگاه اول قابل فهم است و بیشتر اوقات به شکل مستقیم و واضح بیان شده‌اند.

  2. باطن: معنای باطنی یا عمق اندیشه‌ی پنهان در آیه، که شامل لایه‌های گوناگون تفسیری و درونمایه‌های عمیق‌تری است که برای فهم آن نیاز به تدبر و تفکر بیشتری است.



بر اساس علوم قرآنی، برخی آیات به وضوح دارای بطون و لایه‌های معنایی عمیق هستند که ممکن است با توجه به شرایط زمانی و مکانی یا سطح دانش بشری معانی جدیدی از آن استخراج شود. به طور کلی، اعتقاد بر این است که قرآن کریم کتابی است که همیشه می‌تواند راهنمایی جدیدی برای انسان‌ها داشته باشد و به همین خاطر، تفسیر و درک عمق آن همواره امکان‌پذیر است.

البته باید توجه داشت که تشخیص معانی باطنی آیات باید با رویکردی محتاطانه و با استناد به منابع معتبر اسلامی و علمای دین صورت گیرد تا از هرگونه تفسیر نادرست و سوء تعبیر جلوگیری شود.






امیدوارم این توضیحات بتواند به سوال شما پاسخ دهد و نگاهی عمیق‌تر به معانی آیات قرآنی ارائه کند.

با احترام،
جویا
لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز


1
1
37

sajad2728

بله‌ هر چند در روايت ياد شده به هفتاد بطن اشاره شده است‌، ولي مراد اين است كه براي قرآن كريم تأويل‌ها و مراتب متعددي از معنا وجود دارد كه به عددي محدود نمي‌شود بلكه به حسب اختلاف مراتب افرادي كه اهل تفسير آيات قرآن كريم هستند اين معاني تغيير مي‌كند و همگي نيز مورد نظر اسلام است و همين ترتيب يعني ظهور يك معناي ساده ابتدايي از آيه و ظهور معناي وسيع‌تري براي آن و همچنين ظهور و پيدايش معنايي ديگر و وسيع‌تر براي آن در سرتاسر قرآن مجيد جريان دارد مثلاً از آيه كريمه "وَاعْبُدُوا اللَّه‌َ وَلاَ تُشْرِكُوا بِه‌ِ شَيْئا(نسأ،36) خدا را بپرستيد و هيچ چيز را ]در عبادت‌[ شريك او قرار ندهيد" استفاده مي‌شود كه نبايد بت‌ها را پرستش كرد و با نظري وسيع‌تر در مي‌يابيم كه انسان از ديگران به غير اذن خدا پرستش نكند و با نظر وسيع‌تر از آن انسان مي‌فهميم حتي از دلخواه خود نبايد پيروي كنيم و با نظري وسيع‌تر از قبل درك مي‌كنيم كه نبايد از خدا غفلت كرد و به غير او التفات داشت‌.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان
     
























پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.