سوال هایی از همین گروه

سلام.من میخوام یک مدل3بعدی رو با حرکت و ریگ از سافت ایمیج ببرم توی تری دی مکس 3DMAX؟؟؟ چطوری این کارو بکنم؟؟؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 1194  بازدید
چجوري ميشه روي عكس ها آهنگ ريخت؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 1604  بازدید
سلام من وقتی می خوام در فیس بوک پیام یا کامنت بذارم نمیشه واین پیغامو میده!!!!
You can't use this feature right now.‎
‎You've been blocked from using this feature, because you made posts on Facebook Pages that have been reported as spam. Learn more about what you can post.‎

‎If you think you're seeing this by mistake, please ‎let us know‎.

چکار کنم؟‎
از گروه : مشکلات نرم افزار 1587  بازدید
سلام
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم این پیغام به شکل مکرر روی صفحه ظاهر می شود

The instruction at 0x00402449 referenced memory at 0x0000000. The memory could not be read
Click on ok to terminate the program

مشکل از کجاست (ویندوز سون تازه نصب کردم).

جناب آقای مهیج پاسخ داده اید که:

مشکل مربوط به خراب شدن برخی از فایلهای سیستمی (DLL) هست که با ترمیم و تعویض ویندوز
برطرف میشه

منظور شما از ترمیم چیست؟ من ویندوز سون را تازه نصب کرده ام (ویندوز 8 بود که مشکل داشت در پاسخ سوال قبلی شما فرموده بودید باید ویندوز سون نصب کنم که من نیز ویندوز سون نصب کردم اما بعد از نصب ویندوز سون این پیغام که در بالا به آن اشاره شده ظاهر می شود. با سپاس از زمانی که اختصاص می دهید
از گروه : مشکلات نرم افزار 135  بازدید
اقا من چجوري ميتونم يه كانكشن كريو بسازم.كانكشنشو پاك كردم الان هر چي نصب ميكنم نصب نميشه.چيكار كنم؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 300  بازدید

جدیدترین سوالات

سلام خسته نباشید من نرم افزار salfeld chield نصب کردم و حذف کردم ولی از روی استارت آپ برداشته نمیشه می خواستم راهنمایی ام کنید
حتی از روی درایو c هم پاک نمیشه

خواهش میکنم کمکم کنید ممنون میشم که جوابتون به ایمیلم ارسال کنید
saeedjavidan75@yahoo.com
از گروه : مشکلات نرم افزار 418  بازدید
كامپيوتر من همش هنگ ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي درست نشد . چرا؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 960  بازدید
سلام من به کامپیوترم فلش مموری که وسل میکنم فلشو نمیخونه( نه تنها فلش خودمو شاید بیشتر از ده تا فلش مموری به کامپیوترم زده باشم) کسی میدونه چطوری بدون اینکه ویندوزمو عوض کنم این مشگلو حلش کنم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
از گروه : مشکلات نرم افزار 140  بازدید
سلام خسته نباشید
من یه نرم افزاری رو نصب کردم که بعدا از یه ماه سریال نامبر خواست چون هزینه بالایی داشت خریداری نکردم
الان پاکش کردم میخوام دوباره نصبش کنم باز سریال نامبر میخواد
ایا راهی هست که بشه رجیستری این برنامه رو پاک کرد یا راهی باشه که دوبار سریال نخواد و بتونیم یه ماه استفاده کنم
خیلی مهمه برام
ایا کسی تخصص داره؟؟؟؟؟؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 149  بازدید
یک سی دی بازی دارم که با nero ایمیج گرفته نمیشه چکار کنم که روی هارد یک ایمیج ازش داشته باشم؟
از گروه : مشکلات نرم افزار 921  بازدید

سوال های تصادفی

وقتی ويندوز Shut Down نمي‌شود چه کنیم >
از گروه : کامپیوتر 1757  بازدید
سلام من عضو فیس بوک هستم میخوام عکس آشناهامو ببینم چکارکنم قبلا میتونستم اینکاررو بکنم ولی الان هر کاری میکنم نمیتونم
از گروه : اینترنت و سایت ها 133  بازدید
با سلام من وقتی ویندوزم را عوض کردم 2 فیش جلو کیسم که هدفن می خورد صدا ندارد تو ویندوز قبلیم درست بود و بعد از عوض کردن ویندوزم این جوری شد.
چرا؟
از گروه : مشکلات سخت افزار 300  بازدید
سلام دوستان
توی خیلی از عروسی ها از یه دستگاه استفاده میشه به اسم دستگاه دودساز یا دودزا
توی اون یه مایع هست ممنون میشم اسم اون یا اسمی که در بین عموم شناخته میشه رو بگید
این ماده رو میشه با وسایل دیگه مثلا اسپری شیشه پاک کن تبدیل به دود کرد؟ یا توی اون دستگاه یه سری کار رو این مایع انجام میشه که تبدیل به دود بشه؟
از گروه : دبیرستان 2217  بازدید
آیا اگر از سیم کارت ایرانسل استفاده نشود کاملاً قطع می شود و در صورت قطع شدن آیا هنوز صاحب آن شماره هستی یا خیر؟
از گروه : موبایل 8380  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

فارسی کردن شماره اسلاید در پاورپوینت (slide number)

اشتراک با دوستان:
چطور می تونم شماره اسلایدهارو درپاورپوینت فارسی کنم؟؟
0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!
2 جواب برای این سوال ثبت شده است!

ترتیب نمایش جواب ها: به ترتیب زمان به ترتیب امتیاز


1302
3939
1556

Guest
یه راه حل ساده اینه که در از master Slide ها استفاده کنی، و فونت شماره صفحات رو فونتی بذاری که شماره انگلیسی نداره اصلن! مثلا به جای استفاده از فونت Tahoma arial و یا B zar و یا سایر فونت هایی که B دارند، از فونت های بدون B، مثل zar، nazanin و ... استفاده کن...
0
امتیاز

1302
3939
1556

Guest
در پاور پوینت 2007 وقتی که می خواهید شماره صفحات فارسی بشود باید در control panel به قسمت languege رفته و در زبانه اول regional option روی دکمه customaize کلیک کرده و گزینه standard dijit که در پایین صفحه است را به 123456789 تغییر داده و بعد در قسمت بعد digit substitutionحتما باید گزینه national راانتخاب کنید با این مراحلی که گفتم شماره صفحه را میتونید ویرایش کرده و فارسی تایپ کنید.
0
امتیاز



کاربر میهمان
     

چند سوال بدون جواب

guest
هنگ کردن لب تاب   13 بازدید
سلام لب تاب من بعد از روشن شدن نوار سیاه در وسط صفحه اش میفته مثل برفک تلویزیون، بعد هم هنگ میکنه،تصویر میره و بعد خاموش میشه (البته گاهی خاموش میشه و گاهی ام نمیشه) لطفا راهنماییم کنید ممنون
guest
مشکل در متریال آماده در 3dmax   552 بازدید
من تو 3d max میخوام از یه متریال آماده استفاده کنم اما یه مشکلی که هست تو material editor رو کلمه standard کلیک می کنم یه پنجره باز میشه باید اون گوشه بالا سمت چپ یه علامت فلش کوچیک باز بشه که من اون علامت فلش رو ندارم نمی دونم چی کار کنم ورژن max 2010
guest
دانلود   174 بازدید
من با این خطا مواجه میشم راه حل ومشکلم pleaseenter your registration details in the corresponding field and push ok button.
guest
سوابق شرکت   274 بازدید
سلام
چطوری و از کجا می تونم سابقه یک شرکت و قانونی بودنش و اینکه ثبت شده هست یا نه رو دربیارم؟ البته من فقط اسم شرکت رو دارم. توی اینترنت هم سایتی در این مورد هست؟
guest
وضعیت فرزندم   117 بازدید
پسری دارم 2
ی از این موضوع عذتب میکشم چی کار کنم؟
ساله از کنار من تکان نمیخورد حتی وقتی هم دستشویی میروم بسیار سوسول است خیل
guest
error   101 بازدید
salam
man to visual studio ye classe Personal information neveshtam
bad yeki az fieldham toye in class Birthday hast
vase filde Birthday ye classe Date neveshtam

vali Date.h ro ke include mikonam to class Person
error: IntelliSense: cannot open source file "Date.h"
ro mide!!!!

bayad chekar konam????????????

guest
گلایپ در برنامه های هندلر   398 بازدید
سلام
من یه سرور گلایپ اختصاصی دارم که میخوام ازش تو برنامه های هندلر استفاده کنم
کسی میدونه چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
guest
ایستاتیک   165 بازدید
شخصی میخواهد خود را وزن کند تنها وسیله ای که در اختیار دارد ترازویی با حداکثر ظرفیت 400 نیوتن و فنری به قدرت اندازهگیری 80نیوتن او تجربه می کند اگر نیروی 76نیوتن به فنر وارد کند ترازو 268نیوتن را نشان می دهد مقدار وزن و جرم دقیق این شخص را تعیین کنید؟
shmsh17
دوره های شرکت ها   47 بازدید
سلام
برای شرکت هایی مثل نفت , گاز , پتروشیمی ها و فولاد یا هر شرکت و هر چیز دیگه ای چه دوره هایی نیاز هست؟چه دوره هایی برتر هستند؟
بنده دوره ICDL و مهارت هفتگانه و همچنین AUTO CAD رفتم.در ضمن دوره HSE یا همان ایمنی کار رو شاید برم.
بنظر شما چه دوره هایی نیاز هست?
لطفا نظرات خودتون رو بگید.شاید خدا کرد بنده با کلی مدرک و سوابق تونستم برم مشغول کار بشم.
guest
مشكل در استفاده از هاب usb   572 بازدید
از وقتي از هاب استفاده كردم فيش پرينترم ديگه كار نميكنه. چراغش روشن ميشه ولي پرينت نميگيره
با بقيه سوكتها هم كار نميكنه فيش پرينتر
استفاده از هاب اشتباهه؟
guest
راهنمایی در مورد استفاده از کدها در فیس بوک   15 بازدید
سلام.میخوام زیر پست دیگران کامنت بزارم و در کامنت به غیر از متن از تصویر،لینک یک سایت ، یک صفحه فیسبوک رو نیز به اشتراک بگذارم تا توسط دیگران لایک بخوره لطفا راهنماییم کنید از چه کدی باید استفاده کنم.با تشکر از شما
guest
پاک کردن کوکی یک سایت در فایرفاکس از طریق vb6   500 بازدید
سلام،می خوام یک برنامه با ویژال بیسیک بنویسم که در یک قسمت باید کوکی چند سایت خاص در فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم پاک کنم،نمی خوام همه کوکی ها پاک بشن فقط کوکی چند سایتی که مد نظرم هست،باید چکار کنم؟
guest
درج در دیتاگرید با بانک اکسس   170 بازدید
سلام. من تو برنامم از یه دیتاگرید و چندتا text استفاده کردم و دیتاگریدم رو به بانک اکسس وصل کردم. بار اولی که کد درج از text به دیتاگرید رو نوشتم درست عمل کرد اما بعد اون هرچقد از این کد استفاده میکنم جواب نمیده. لطفا یه روش واسه حل مشکلم راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم. ممنون
کدی که استفاده کردم:
;(mydbDataSet._t_soal_oloom.Add_t_soal_oloomRow(Int32.Parse(textBox1.Text), textBox2.Text
;(oleDbDataAdapter1.Update(mydbDataSet
guest
معایب repeater   108 بازدید
آیا یک repeater علاوه بر مزایایی که دارد معایبی هم دارد. چرا؟
guest
eroor message : could not load type (data grid view control )   113 بازدید
سلام من در ماکروسافت ویژوال استودیو 2008 در یک ویندوز فرم اپلیکیشن یک کنترل دیتا گرید ویو اضافه کردم ولی وقتی فایل اکسس به ان اضافه میکنم این خطا را میدهد :could not load type



سوال و جواب را در گوگل محبوب کنید

دنبال کردن سوال و جواب

کیبورد فارسی :: پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات WeBoost