سوال و جواب در فیسبوک

جدیدترین سوالات

روي شبكه ما (50 تا سيستم داريم ) ويروسي آمده كه روي كار شبكه اختلال ايجاد ميكنه ، مثلا براي ارسال پرينت روي شبكه بايد دستگاهي كه پرينتر روي آن هست را حتما ريست كرد تا پرينت بگيره ، چيكارش كنم ؟ ممنون
از گروه : امنیت 968  بازدید
در loggin فیس بوک امنیت آن از من سوالی درباره ی شماره تلفن پرسیدند که بعد از آن کدی را توسط موبایل باید برایم می فرستادند ولی با هر شماره ای که فرستادم هیچ کدی را دریافت نکردم .خواهش می کنم کمک کنید
لطفا اگر دوباره به این سایت مراجعه نکردم به این ایمیل جواب را بفرستید ممنونم
golenaz76@yahoo.com
از گروه : امنیت 417  بازدید
اینکه بعضی آنتی ویروسها یک ویروس را میشناسد و پاک میکند و یک آنتی ویروس دیگر آن ویروس را نمشناسد، عیب از کجاست؟
از گروه : امنیت 1148  بازدید
سلام می خواستم بدونم چطوری میتونم حالت مهمان(guest) رو غیر فعال کنم اینم بگم که تو اینترنت هم سرچ کردم ولی جواب درست حسابی پیدا نکردم ؟
از گروه : امنیت 88  بازدید
توی سیستمم یه تروجان هست ویندوز هم که عوض میکنم باز ویندوز7 ام پیغام میده که با انتی ویروس تروجان را پاک کن.با nod این کار را کردم ولی باز هم نشد و پیغام میده.چکار کنم؟
از گروه : امنیت 1051  بازدید
جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

گروه سوال:

بخشی از متن سوال:

مشکل هیستوری مشترک

اشتراک با دوستان:
سلام
من تو اینترنت با یه پدیده عجیب مواجه شدم شایدم از نظر من عجیبه. من محل کار اداریم تهرانه یعنی 3 ماهه که اومدم تهران من یه دفتر کار توی شهرستان داشتم که هنوز هم دارم اونجا سرویس اینترنت دارم که از یه شرکت اینترنتی اشتراک ( ای دی اس ال) میگیرم ماهی یه بار میام شهرستانبرای کارای دفتر تو اداره(وزارت) هم از اینترنت همین جا استفاده می کنم روز پنجشنبه 30 آبان که اومدم شهرستان رفتم دفتر خواستم (هیستوری) چک کنم دیدم همه سایتها و کلماتی رو که سه شنبه و چهار شنبه تو وزارت سرچ کردم توی (هیستوری ) کامپیوتر دفتر شهرستان هست . جالب اینکه هیچ
چیز دیگه هم توش نبود . در صورتیکه بچه ها تو دفتر از اینتر نت و از همون کامپیوتر استفاده میکنند (حالا این مهم نیست چون ممکنه اونا پایان کار پاک کرده باشند
من هر دوجا از گوگل کروم استفاده میکنم عادتا به هیستوری میرم تا پایان کار اونو خالی کنم به خاطر همین هم سریع متوجه شدم حالا میخوام اولا دلیل این اتفاق رو بدونم و چگونه باید پیشگیری کنم

ممنون

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!
1 جواب برای این سوال ثبت شده است!

ترتیب نمایش جواب ها: به ترتیب زمان به ترتیب امتیاز



1771
4341
1650

Guest
سلام،

دوست عزیز این خاصیت مرورگرت (گوگل کروم) هستش.
ویژگی ای داره که اجازه می ده اطلاعات بین مرورگرت در جاهای مختلف به اصطلاح sync بشه، ینی مثلا همون هیستوری رو بتونی از جای دیگه هم ببینی، برای فعال بودن نیاز داره که با نام کاربری گوگل توش وارد شده باشی... برای جلوگیری از این کار لازمه کارای زیر رو بکنی:


برای غیر فعال کردن ویژگی sync:

به قسمت setting کروم برو، (از گوشه بالا سمت راست)

زیر منوی sign in ، گزینه ی "Disconnect your Google Account" رو بزن،

یه پنجره باز می شه که توی اون هم "Disconnect account" رو بزنی غیر فعال می شه.


برای حذف اطلاعات sync شده تا حالا:

برای اطمینان می تونی به داشبورد گوگل بری و از اونجا اطلاعاتی که تا حالا sync شده رو هم حذف کنی.

0
امتیاز



کاربر میهمان
     

چند سوال بدون جواب

guest
هنگ کردن لب تاب   26 بازدید
سلام لب تاب من بعد از روشن شدن نوار سیاه در وسط صفحه اش میفته مثل برفک تلویزیون، بعد هم هنگ میکنه،تصویر میره و بعد خاموش میشه (البته گاهی خاموش میشه و گاهی ام نمیشه) لطفا راهنماییم کنید ممنون
guest
پدیده ی تخفیف اثر یا تشدید چیست؟   11 بازدید
بیتر تو شاخه ی میکرو بیولوژِیه
guest
نمودار Er کافی شاپ با سه موجودیت( sql server)   113 بازدید
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم
من نمودار ER کافی شاپ با 3 موجودیت drinksو customerوseller رو میخوام
و 10 query هم میخوام واسه این سه تا موجودیت کسی هست کمک کنه کداشو هم
بهم بگه ممنون میشم
guest
اتصال گوشی به نت لپ تاپ   37 بازدید
سلام
میخوام نت لپ تاپو شیر کنم به گوشیم
مودمم ای دی اس اله و گوشیم سونی
چکار کنم ؟
guest
صدمه دیدن مموری میکرو   66 بازدید
سلام به همگی ..
من تو گوشیم داشتم فیلم میریختم که یه بار سیستمم هنگ کرد بعد خواستم سیستم رو ریستارت کنم اما بجاش use
گوشیمو از کامپیوتر کشیدم بعد گوشی قاطی کرد مموری رو گفت فرمت میکنید یا نه بعد من نوشتم نه از اون به بعد نه سیستم نه هیچ گوشی نه رم رایدر مموری میکرو رو نمتونن بالا بیاره الان من موندم مموری چی کار شده خواهشن درست و واضع راهنمایی کنید خیلی ممنون
guest
تغییر رشته کاردانی ناپیوسته به کارشناسی   733 بازدید
سلام دوستان . من کاردانی ناپیوسته کامپیوتر ، گرایش نرم افزار هستم و به زودی فارغ تحصیل می شم ، کسی میدونه چطور میتونم برای کارشناسی دارو شناسی بخونم یا نه ؟ اصلا میشه یا نه ؟
siavash45
واکنش درون سلولی بدون آنزیم   287 بازدید
یک نمونه از واکنشهای درون سلولی بدون حضور آنزیم را می خواستم .
ممنهون
guest
vyatta firewall   495 بازدید
مرجع خوب فارسی برای تحقیق در مورد "vyatta firewall و نصب و امکاناتش" اگر میشناسید لطفا معرفی کنید.
خیلی اورژانسیه... کمک...
guest
چت   178 بازدید
سلام

سلام

زمانی که در بخش چت ایمیل یک نفر را بلاک می کنیم، یا یک نفر ما را بلاک می کند آیا قادر به دیدن ما می باشد؟ یا ما قادر به دیدن او هستیم؟ (وقتی ما بلاک می شویم چه اتفاقی می افتد، غیر از این که امکان چت کردن از بین می رود ) جرا در کنار اسامی افرادی که با آنها چت کرده ایم، برای برخی گزینه (More Option) هست و برای برخی دیگر نیست؟
توی این بخش قصد داشتم یک علس که در پینت سیو کرده بودم قرار بدهم و سوالم را مطرح کنم، نشد! برای قرار دادن عکس در این قسمت باید چه کاری انجام شود



guest
توابع فعال تقویم میلادی که برای شمسی کردن می بایست در php تغییر کنند چه توابعی هستند؟   9 بازدید
توابع فعال تقویم میلادی که برای شمسی کردن می بایست در php تغییر کنند چه توابعی هستند؟
guest
شهریه ی پیام نور   234 بازدید
سلام
کسی میدونه شهریه رشته های بدون آزمون پیام نور که با شرط معدله چقدر با شهریه ی فراگیر پیام نور فرق داره؟
فراگیر شهریش بیشتره؟ اگه بیشتره چقدر؟
هر کی جواب بده دمش گرم
guest
سی شارپ   120 بازدید
با سلام
نسخه سی شارپم ویرپوال 2010 ، ویندوزمم 8.1 هستش
من با textbox تو سی شارپ خلی مشکل دارم
اولا اگه textbox رو بیارمش روی فروم ، هی پشت هم چشمک چشمک میزنه !!!!
یا مثلا وقتی از گروه visual basic powerpacks , line shape رو انتخاب میکنم و روی فروم قرار میدم ، اگه روی textbox کلیک کنم برنامه هنک میکنه و ریست میشه
غیر از line shape ،برای group box هم همین اتفاق میفته
اگه میشه کمک کنین بگین باس چیکا کنم
خلی ممنون
guest
استفاده از اینتر در برنامه   35 بازدید
میخوام برنامه ای بنویسم که هروقت کلید اینتر رو زدم برام کاری رو انجام به.چجوری باید اینترزدن رو بنویسم؟
guest
ساخت لاگ فايل با سي شارپ   338 بازدید
سلام.برنامه اي ميخواهم بنوسم كه شبيه لاگ فايل عمل بكند،يعني اين كه كاربر هركاري كه انجام ميدهد دريك فايل متني ثبت شود.اما اصلا نميدونم چه ابزارهايي رااستفاده كنم وچطوري شروع كنم.لطفا كمكم كنيد.با تشكر.
guest
مشکل در نوشتن کوئري با having   284 بازدید
با سلام
با اين گزارش" کدام کاربران از تاریخ ... به بعد به بیش از ... سوال پاسخ داده اند" من اين کوئري نوشتم

SELECT tbl_user.`username`,tbl_answer.`author_id`,count(question_id) as Count FROM `tbl_answer`
inner join tbl_user on tbl_user.`id`=tbl_answer.`author_id`
where tbl_answer.`create_time`> 2014-04-24
group by (tbl_answer.`author_id`)
having Count >100
ولي خروجي درست نيست به نظر شما مشکل از کجاست؟



سوال و جواب را در گوگل محبوب کنید

دنبال کردن سوال و جواب

کیبورد فارسی :: پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود، سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ir) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات WeBoost