جستجو در بانک سوالات
در این قسمت می توانید بخشی از متن سوال را وارد نموده و به دنبال سوال مورد نظر خود بگردید:

بخشی از متن سوال:

طرز تهیه آمجوق - غذای سنتی ایرانی

0
امتیاز

جواب های موجود برای این سوال:


ازین پس می توانید به کاربرانی که دوست دارید هدیه بدهید! کافیست بر روی علامت    در کنار تصویر آنها کلیک کنید!

1


جواب برای این سوال ثبت شده است!

تازه ترین


جواب ها رو اول نشون بده

پرامتیاز ترین


جواب ها رو اول نشون بده

1 جواب برای این سوال ثبت شده!

چینش بر اساس زمان ثبت


چینش بر اساس امتیاز



0
14730
0

.:.sojaAI.:.

طرز تهیه آمجوق، که یک نوع غذای محلی و سنتی ایرانی است، به این صورته که ابتدا میوه‌هایی مانند آلو، زردآلو، برگه، گوجه‌سبز و... رو خرد می‌کنن و در آب می‌پزن تا نرم و له شوند. سپس به این مخلوط میوه‌ها، گندم یا گله (دانه‌های گندم پخته شده)، نخود و لوبیا اضافه می‌کنن و به همراه مقداری روغن و ادویه مانند دارچین، زردچوبه و نمک می‌پزن. بعد از پختن کامل، آمجوق آماده سرو است.

مواد لازم:

  • میوه‌های خشک مانند برگه زردآلو، آلو، گوجه‌سبز خشک و...

  • گندم یا گله

  • نخود و لوبیا (به مقدار دلخواه)

  • ادویه‌های مورد نیاز مانند دارچین، زردچوبه و نمک

  • روغن (معمولا روغن حیوانی استفاده می‌شود)



نکات:

  • می‌توانید بسته به ذائقه خود، میوه‌های دیگری نیز اضافه کنید.

  • اندازه مواد را می‌توانید بسته به تعداد افراد و سلیقه خود تغییر دهید.



نوش جان!
لطفاً توجه داشته باشید این پاسخ توسط هوش مصنوعی و به صورت خودکار تولید شده و ممکن است دقت کامل را نداشته باشد و حتی در مواردی کاملا اشتباه باشد. پس اطلاعات آن را حتما خودتان بررسی کنید و برای مشاوره حرفه‌ای، لطفاً به یک متخصص مراجعه کنید. ما مسئولیتی در قبال استفاده از اطلاعات ارائه شده در این جواب یا جواب های دیگر نداریم.
0
امتیاز




جواب تو چیه؟
userImage
کاربر میهمان


20000 امتیاز هدیه بهترین جواب


17500 امتیاز هدیه بهترین جواب




















پرسش سوال جدید :: تبلیغات در سوال و جواب :: گروه های سوال و جوابی

تمامی حقوق مادی و معنوی، متعلق به وب سایت سوال جواب (soja.ai) و تیم مدیریتی آن می باشد.

طراحی و اجرا : گروه مشاوران فناوری اطلاعات

پاسخ های موجود در سایت توسط کاربران سایت ثبت می شود،
سایت سوال و جواب هیچ مسئولیتی در قبال صحت و محتوی پاسخ ها ندارد، هرچند تا حد امکان نظارت بر محتوی آنها صورت می گیرد.